NYHEDER!

Følg Vulkan’s nyheder her.

Vulkan Dæk etablerer sig i Sverige

Efter at Vulkan i Randers de seneste år har investeret i nyt og moderne produktionsudstyr til fremstilling af regummierede dæk til lastbiler, er der stigende efterspørgsel efter Vulkans dæk. At Vulkan producerer på en af markedets mest moderne, effektive og kvalitetssikre dækfabrikker har ikke kun medført øget salg på det danske marked, men også i Norge og Sverige.  Succesen på det svenske marked betyder nu, at Vulkan tager springet og køber et dækværksted med tilhørende lagerkapacitet lige nord for Helsingborg i Sverige.

”Vi har det seneste år haft en plan om, at hvis den rigtige mulighed bød sig, så ville vi etablere et lager i Sverige for dels at øge servicen overfor vore svenske kunder og dels skabe grundlag for en endnu større markedsandel”, siger direktør i Vulkan, Henrik Nielsen. ”Og den mulighed opstod, da vi fik mulighed for at købe dækværkstedet, Cewe Däck i Munka-Ljungby, cirka 15 kilometer nord for Helsingborg”.  

Cewe Däck er et veletableret og veldrevet dækværksted med 6 ansatte og en stor lokal kundekreds. Cewe Däck, som servicerer et område, ingen af Vulkans kunder dækker, fortsætter helt som sædvanligt.
 I tilknytning til Cewe Däck etablerer Vulkan et lager for sine lastvognsdæk, hvortil der er tilknyttet en svensk kontaktperson.

”Det er et nærmest perfekt match” siger Henrik Nielsen. ”Det giver Vulkan mulighed for at tilbyde hurtigere og mere fleksibel levering til vore svenske kunder og samtidig samle karkasser ind, inden de returneres til produktionen i Danmark. På den måde kan vi give vore svenske kunder samme høje service, som vore danske kunder er vant til. Samtidig er vi sikre på, at det nye ejerskab vil give Cewe Däck en stærkere position på det lokale lastvognsmarked. Og vi er rigtig glade for, at den hidtidige ejer Christer Wetterup og alle de dygtige medarbejdere ved Cewe Däck fortsætter, da de også kan se en lang række fordele ved det nye ejerskab. Det betyder meget for os”.

Med den nye etablering i Sverige er der således skabt et solidt grundlag for at Vulkan kan fortsætte de seneste års store salgsfremgang – og dermed grundlag for fortsat at opdatere maskinparken for at fastholde sin position som en af markedets førende producenter. I Sverige vil Vulkan dog primært fokusere på den sydlige del af landet – også med den nye afdeling.

 Christer Wetterup og Henrik Nielsen (th)

 Personalet hos Cewe Däck og Henrik Nielsen (tv)

 

BLACKLINE MIX202

Du kan hente produktbladet ved at klikke på det.