Vulkans historie

Dækspecialist med mere end 50 års historie.

Kvalitet, kvalitet og kvalitet

”Kvalitet! Det er, hvad jeg vægter højest, når jeg køber ind, og det er hovedforklaringen på, at vi siden 1970’erne har været kunde hos Vulkan Dæk,” fortæller Jørgen Bach, der er tredje generation af medejere hos Bach & Pedersen Fragt A/S, der leverer transport- og logistikløsninger i hele Danmark.

Virksomheden har netop besluttet fremover altid med det samme at sætte slidbaner på dækkene, når de investerer i nye biler. Økonomien i og kvaliteten af Vulkans regummierede dæk er efterhånden så overbevisende, at det ikke kan betale sig med spritnye ’brug og smid væk’- dæk, lyder det fra Jørgen Bach.

Et Vulkan Dæk koster mindre end et fabriksnyt dæk, og så har et originaldæk og et regummieret slidbanedæk akkurat samme holdbarhed, lyder erfaringen hos Bach & Pedersen.

I 2015 investerede Vulkan Dæk i nye højteknologiske maskiner, der gennemlyser og tjekker de nedslidte dæk indvendigt og finder selv de mindste revner og huller.

”Det betyder, at vi ikke får godkendt helt så mange af vores brugte forhjul som tidligere. Og det er positivt,” konstaterer Jørgen Bach: ”Kvaliteten af den inderste del af det nedslidte dæk skal være tiptop, da det er den del, der skal bære dækket gennem det næste liv. Og med de nye maskiner er der sat en stopper for dyre dæknedbrud, de er ganske enkelt blevet meget skarpere til at se, om der fx er en brist eller et lille søm, der har kilet sig fast i karkassen.”

Kvalitet! Det er, hvad jeg vægter højest, og det er en vigtig forklaring på, at vi siden 1970’erne har været kunde hos Vulkan Dæk.”

Jørgen Bach
Medejer af Bach & Pedersen Fragt A/S

”Med Vulkan Dæks nye maskiner er der sat en stopper for dyre dæknedbrud.”

Jørgen Bach
Medejer af Bach & Pedersen Fragt A/S

Randers’ Muskler

Ligesom det er tilfældet med Vulkan Dæk, er Bach & Pedersen Fragt A/S lokalt forankret i Randers, fortæller Jørgen Bach, medejer af fragtmandsvirksomheden: ”Jeg lever af Randers, så jeg handler så vidt muligt lokalt. Men selvfølgelig sker det kun, når servicen er god, og prisen matcher det, vi kan få andre steder. Vi ser fordele i at handle med hinanden her i Randers.

Mens vi fx køber vores dæk hos Vulkan, har vi omvendt størstedelen af Vulkans kørselsopgaver. Vores dæklager ligger samtidig hos Vulkan, så vi kan hente dæk direkte hos dem døgnet rundt, ligesom vores serviceværksted ligger lige ved siden af