Vi stoler på Vulkan dæk

”Vi skal kunne stole på vores leverandører, og vi stoler på Vulkan Dæk.”

Vi stoler på Vulkan dæk

15 år. Så ung var Ovethi’s topchef, Preben Thinggaard, da han startede med at sælge dæk for over 55 år siden. Så om nogen kender han dækbranchen som sin egen bukselomme.

”I 25 år har vi været kunde hos Vulkan Dæk, og det fungerer perfekt,” siger den administrerende direktør hos A/S Ovethi – Dansk Dæk Service, der har hovedkvarter i Gelsted på Vestfyn og har 13 dækcentre med 75 medarbejdere rundt om i landet.

Ovethi er blandt de allerstørste dækleverandører i Danmark, og Preben Thinggaard slår fast, at konkurrencen i dækbranchen er benhård: ”Mange mindre producenter af regummierede dæk har måttet lukke, de har ikke kunnet følge med. Men Vulkan Dæk er her stadig, især fordi kapaciteten er stor, og kvaliteten er, som den skal være. Ingen problemer med det.”

 

”Vulkan Dæk er her stadig, især fordi kapaciteten er stor, og kvaliteten er, som den skal være. Ingen problemer med det.”

Preben Thinggaard
Ovethi’s adm. direktør

 ”Det er vigtigt for os, at man overholder aftaler. Vi skal kunne stole på vores leverandører, og vi stoler på Vulkan Dæk.”

Preben Thinggaard
Ovethi’s adm. direktør

Preben Thinggaard vurderer, at Randers-virksomheden blandt mange kunder også profiterer af at være et privat foretagende. ”Det private kan nogle godt lide, ligesom relationer fortsat har meget vægt i dækbranchen, hvor folk kender hinanden på kryds og tværs. Gode relationer opbygges over tid, slår Preben Thinggaard fast.

Ovethi forhandler og servicerer dæk, fælge og hjul til stort set alt, der kan rulle, fra den mindste trillebør til den største lastbil eller gravemaskine. I dag udgør salg til transportbranchen cirka en tredjedel af omsætningen. Landbrug og entreprenørbranchen står ligeledes for en tredjedel. Mens den resterende omsætning kommer fra personbiler, varevogne og firehjulstrækkere.

”Tilliden til de regummierede dæk fejler ikke noget,” slår Preben Thinggaard fast: ”Det er jo dyrt med et dæk, der springer. Men Vulkan Dæk har styr på kvaliteten, de har fx været dygtige til at investere i maskiner, der kan gennemlyse karkassen, så der ikke er problemer, når hjulet genanvendes.”

”I 25 år har vi været kunde hos Vulkan Dæk, og det fungerer perfekt”.

Preben Thinggaard
Ovethi’s adm. direktør