Vulkans historie

Dækspecialist med mere end 50 års historie.

Når Vulkan Dæk krydser grænsen

Hvert år henter Vulkan Dæk tusindvis af slidte slidbanedæk hos kunder rundt om i Europa. Når dækkene er blevet regummierede og dermed er klar til endnu en tur på landevejen, leveres de tilbage til kunden igen.

Dæktransporten foregår også til og fra Gummiservice Larvik AS i Norge, fortæller Petter Kristensen, der sammen med sin bror Tom er tredje generation af ejere i den traditionsrige virksomhed, der blev etableret helt tilbage i 1934.

”Vi har været kunde hos Vulkan Dæk siden foråret 2015, og det fungerer upåklageligt,” fortæller han: ”Vi kender jo hinanden på kryds og tværs i dækbranchen, for otte år siden stoppede vi selv med at regummiere dæk for til gengæld at satse på service af dæk til både lastbiler og personbiler. Det går godt, men det betyder, at vi havde og har behov for en troværdig leverandør af regummierede dæk. Vi ønsker at handle med virksomheder, der leverer en god kvalitet og er til at stole på. Og det er Vulkan Dæk.”

Petter Kristensen nævner, at Vulkan Dæks investering i en flot og topmoderne maskinpark og dygtige medarbejdere, der mestrer vulkaniseringsfaget, sikrer en høj kvalitet. Afgørende for det gode forhold mellem kunde og leverandør er imidlertid også, at dækkene altid leveres til rette tid og sted: ”Lave priser gør det ikke alene. Høj kvalitet og god service er vigtige parametre for at klare sig godt i vores branche.”

“Vi har været kunde hos Vulkan Dæk siden 2015, og det fungerer upåklageligt.”

Petter Kristensen
Medejer af Gummiservice Larvik AS