Vulkans historie

Dækspecialist med mere end 50 års historie.
Kvaliteten skal være i orden, ligesom dækkene skal leveres til aftalt tid og sted. Og det lever Vulkan Dæk til fulde op til.”

Torben Rasmussen
Ejer af TR Dækservice A/S i Holbæk

Fornuftig brændstoføkonomi

Varerne er i orden og leveres til tiden. Sådan lyder den korte forklaring på, at Torben Rasmussen, ejeren af TR Dækservice A/S i Holbæk, i snart 15 år har været en trofast kunde hos Vulkan Dæk i Randers, der forvandler gamle og nedslidte dæk til nye. 

Ved at påføre dækkene nyt gummi og dermed også en ny slidbane, bliver de, ganske kort forklaret, gjort klar til et nyt liv. Specialet er RingTread-systemet fra italienske Marangoni.

”Der er altid blevet handlet hårdt på prisen i dækbranchen. Men kvaliteten skal være i orden, ligesom dækkene skal leveres til aftalt tid og sted. Og det lever Vulkan Dæk til fulde op til,” siger Torben Rasmussen, der startede TR Dækservice for 25 år siden.

Både dækbranchen og at være ’herre i eget hus’ ligger i Torben Rasmussens DNA. Forældrene var også selvstændige med egen vognmandsforretning, fortæller han: ”Det betyder derfor også noget for mig, at Vulkan Dæk er en privat virksomhed og ikke med i en stor kæde. Henrik fra Vulkan er sig selv, og det har jeg sympati for.”

TR Dækservice er specialiseret i dækservice til alt fra lastbiler og personbiler til varevogne, trailere, campingvogne og landbrugsvogne, og når en af kunderne har valgt et regummieret Vulkan-dæk, er grunden lagt til en fornuftig brændstoføkonomi. Det slår ejeren af det sjællandske dækservice-firma fast og tilføjer: ”Henrik fra Vulkan skal bare fortsætte med at levere den samme kvalitet og service, som han gør nu. Så skal han nok fortsat klare sig fint.”

Vulkan Dæk er en privat virksomhed og ikke med i en stor kæde. Henrik fra Vulkan er sig selv, og det har jeg sympati for.”

Torben Rasmussen
Ejer af TR Dækservice A/S i Holbæk