NYHEDER!

Følg Vulkan’s nyheder her.

Generationsskifte påbegyndt

Det er med stolthed og glæde, at vi kan fortælle, at vores søn, Michael Wardinghus (3. Generation) pr. 1. juni køber sig ind i Vulkan Dæk A/S som et led i et generationsskifte.

Michael startede hos os d. 1. juni 2016, som salgs- og logistik elev. Michael har siden hen været rundt i hele produktionen, og kan i dag indgå i produktionen om nødvendigt.

Michael har den seneste tid haft ansvaret for internt salg, med telefonisk kontakt til alle vores kunder, samt logistik og produktion, og er derfor godt klædt på til nu også at tage del i ejerskabet af virksomheden

Vi ser således med stor sindsro og optimisme, frem til, alle tre i fællesskab, at videreføre vores værdier, visioner og den fortsatte positive udvikling af Vulkan Dæk A/S

De bedste hilsener
Nille & Henrik

Henrik Nielsen, Michael Wardinghus Nielsen og Pernille Wardinghus.

Michelin vælger Vulkan Dæk som producent af private label

De næste fem år skal Vulkan Dæk A/S i Randers producere Michelins regummierede Recamic-kvalitetsdæk.

Michelin har netop indgået en femårig samarbejdsaftale med Vulkan Dæk A/S, der gør den randrusianske dækproducent til hovedleverandør af regummierede kvalitetsdæk under Michelins velrenommerede private label Recamic, der sælges af Euromaster Denmark.

”Vi er meget glade for den nye samarbejdsaftale, som i høj grad er et resultat af, at vi i årevis har været en stabil kvalitetsleverandør til Euromaster Denmark, der er ejet af Michelin. De kender vores standarder og ydelser, der også omfatter en effektiv logistik,” siger Henrik Nielsen, direktør hos Vulkan Dæk.

Samarbejdsaftalen betyder i praksis, kort fortalt, at Vulkan Dæk indsamler brugte karkasser hos Euromaster, får gummiblandinger og dækmønstre i baner fra Michelin, producerer Recamic-dækkene og siden distribuerer dækkene til Euromasters mange dækcentre.

”Vi ser samarbejdsaftalen med Michelin som en blåstempling. Recamic-dækkene vil i de kommende fem år fylde op mod 30 procent af vores samlede produktion,” siger Henrik Nielsen fra Vulkan Dæk.

Henrik Fusager, direktør i Euromaster Denmark, supplerer:
”Aftalen med Vulkan Dæk betyder, at vi kan tilbyde regummierede Recamic-dæk i en god kvalitet og til en attraktiv pris. Samarbejdet betyder også, at vi kan tilbyde nye typer dæk og dækmønstre, som vi hidtil har måttet købe hos andre fabrikanter.”

Recamic-dækkene er en del af Michelins ambitiøse Multi-life strategi, der handler om at maksimere dækkenes levetid ved hjælp af regummiering, oplyser Henrik Fusager:
”Med Recamic udbygger vi vores tilbud inden for regummiering og styrker indsatsen for at holde kundernes dæk sikkert kørende længst muligt. Både økonomisk og i et større miljø- og ressourceperspektiv giver det rigtig god mening at forlænge dækkenes levetid så meget som overhovedet muligt.”

KORT OM VULKAN DÆK A/S

  • Producerer slidbanedæk til transportbranchen af den allerbedste kvalitet.
  • Er en familieejet virksomhed, der blev etableret i 1963.
  • Kunderne tæller førende dækcentre og vognmænd i Danmark, Sverige og Norge.
  • Har 20 ansatte og en støt stigende omsætning
  • Er både specialiseret i Michelins Recamic og Marangonis RingTread System.
  • Har et topmoderne produktionsapparat og to distribitionsbiler.
  • Ejer også dækværkstedet, Cewe Däck i Munka-Ljungby, nord for Helsingborg i Sverige.

 Henrik Fusager og Henrik Nielsen (tv)

Vulkan Dæk etablerer sig i Sverige

Efter at Vulkan i Randers de seneste år har investeret i nyt og moderne produktionsudstyr til fremstilling af regummierede dæk til lastbiler, er der stigende efterspørgsel efter Vulkans dæk. At Vulkan producerer på en af markedets mest moderne, effektive og kvalitetssikre dækfabrikker har ikke kun medført øget salg på det danske marked, men også i Norge og Sverige.  Succesen på det svenske marked betyder nu, at Vulkan tager springet og køber et dækværksted med tilhørende lagerkapacitet lige nord for Helsingborg i Sverige.

”Vi har det seneste år haft en plan om, at hvis den rigtige mulighed bød sig, så ville vi etablere et lager i Sverige for dels at øge servicen overfor vore svenske kunder og dels skabe grundlag for en endnu større markedsandel”, siger direktør i Vulkan, Henrik Nielsen. ”Og den mulighed opstod, da vi fik mulighed for at købe dækværkstedet, Cewe Däck i Munka-Ljungby, cirka 15 kilometer nord for Helsingborg”.  

Cewe Däck er et veletableret og veldrevet dækværksted med 6 ansatte og en stor lokal kundekreds. Cewe Däck, som servicerer et område, ingen af Vulkans kunder dækker, fortsætter helt som sædvanligt.
 I tilknytning til Cewe Däck etablerer Vulkan et lager for sine lastvognsdæk, hvortil der er tilknyttet en svensk kontaktperson.

”Det er et nærmest perfekt match” siger Henrik Nielsen. ”Det giver Vulkan mulighed for at tilbyde hurtigere og mere fleksibel levering til vore svenske kunder og samtidig samle karkasser ind, inden de returneres til produktionen i Danmark. På den måde kan vi give vore svenske kunder samme høje service, som vore danske kunder er vant til. Samtidig er vi sikre på, at det nye ejerskab vil give Cewe Däck en stærkere position på det lokale lastvognsmarked. Og vi er rigtig glade for, at den hidtidige ejer Christer Wetterup og alle de dygtige medarbejdere ved Cewe Däck fortsætter, da de også kan se en lang række fordele ved det nye ejerskab. Det betyder meget for os”.

Med den nye etablering i Sverige er der således skabt et solidt grundlag for at Vulkan kan fortsætte de seneste års store salgsfremgang – og dermed grundlag for fortsat at opdatere maskinparken for at fastholde sin position som en af markedets førende producenter. I Sverige vil Vulkan dog primært fokusere på den sydlige del af landet – også med den nye afdeling.

 Christer Wetterup og Henrik Nielsen (th)

 Personalet hos Cewe Däck og Henrik Nielsen (tv)