Vulkans historie

Dækspecialist med mere end 50 års historie.

Et førertrøje på miljøområdet

Vulkan Dæk har et af markedets bedste programmer i regummierede dæk, slår Jens Enstrøm, indkøbschef hos Euromaster Danmark A/S fast: ”Når vi sammenligner de regummierede dæk med nye dæk, er købsprisen betydeligt lavere, prisen er cirka tre femtedele af prisen på nye dæk, og så er kvaliteten tilsvarende.”

Regummiering gør det muligt at genbruge kvalitetskarkasser, og grønne valg og genbrugstanken er jo som aldrig før oppe i tiden, nævner indkøbschefen: ”Karkassen kan, lidt afhængigt af kvalitet og køreforhold, bruges en eller flere gange, Og du har samtidig mulighed for at få produceret i det mønster, du ønsker. Faktisk er cirka fire ud af ti dæk på danske lastbiler og busser i dag regummierede, som bidrager til at mindske Co2-mængden og styrker miljøet.”

Euromaster Danmark med hovedkontor i Skan­derborg er en af Danmarks førende virksomheder in­den for dæk- og autoservicebranchen med 40 centre fordelt over hele landet. Euromaster Danmark er et datterselskab i den Miche­lin-ejede dæk- og autoservicekæde, Euromaster, med over 2300 centre fordelt i 17 europæiske lande.

Jens Enstrøm, indkøbschefen i Euromaster Danmark, tilføjer: ”Det er da tankevækkende, at transportbranchen, vel uden at prale så meget af det, faktisk har lidt af en førertrøje på miljøområdet, når det gælder netop genanvendelse af dæk. Og det skulle vi gerne vedblive med.”

Transportbranchen har lidt af en førertrøje på miljøområdet, når det gælder genanvendelse af dæk.”

Jens Enstrøm
Indkøbschef hos Euromaster Danmark A/S